torsdag 6 mars 2008

Drömmar

...är roliga att ha. Och när man ser en möjlighet att förverkliga sin dröm så blir det ännu roligare! Min man har länge burit på en dröm och i söndags gav jag min "välsignelse" att han skulle få göra slag i saken... Så nu står den i vårt uthus:


Jag har också planer som håller på att förverkligas. Som det ser ut nu så kommer jag att ha hand om hantverksbutiken och caféet vid "vårt" muséum i sommar. Jag har ju varit engagerad i verksamheten tidigare men nu blir det min egen butik! åååhh, jag har huvudet fullt av idéer men det är ju en del byråkrati som ska fixas först... Min dröm är för tillfället i vintersömn men till första maj ska vi försöka få allt fixat så vi är redo att ta emot sommaren!

7 kommentarer:

sabina sa...

Kul att ni båda får nåt roligt att göra i sommar! Måste nog ta en tur söderut och kika in i butiken din kanske.

Anonym sa...

Men så kul!
Den butiken är ju så mysig!
Där skulle jag också kunna arbeta!
Kanske vi "syns" nån gång då..

Anonym sa...

Hej C!
Har tassat runt på din blogg ibland. Det har varit ett nöje att se dina fina bilder, och ert hem är ju ännu finare i verkligheten! Roligt att du ska ta hand om butiken i sommar. Hoppas ni fortsätter med de härliga grilluncherna, vi utnyttjade den möjligheten flera gånger i somras. Ha en bra vecka!

Bergagårdens Lina sa...

Hej hej!

Handfatet som du har på kommoden i ditt badrum är så snyggt, är det riktigt säkert att du inte kommer ihåg var du köpte det?

Bergagårdens Lina sa...

Tackar så hemskt mycket för tipset!
Ska kolla upp om det finns i Sverige annars kanske det blir en beställning från Finland :)

Vackrare vardag sa...

Men va kul! Kanske man borde ta sig en tur söderöver i sommar och kika lite:)

Trevlig påskhelg!

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片