torsdag 6 mars 2008

Drömmar

...är roliga att ha. Och när man ser en möjlighet att förverkliga sin dröm så blir det ännu roligare! Min man har länge burit på en dröm och i söndags gav jag min "välsignelse" att han skulle få göra slag i saken... Så nu står den i vårt uthus:


Jag har också planer som håller på att förverkligas. Som det ser ut nu så kommer jag att ha hand om hantverksbutiken och caféet vid "vårt" muséum i sommar. Jag har ju varit engagerad i verksamheten tidigare men nu blir det min egen butik! åååhh, jag har huvudet fullt av idéer men det är ju en del byråkrati som ska fixas först... Min dröm är för tillfället i vintersömn men till första maj ska vi försöka få allt fixat så vi är redo att ta emot sommaren!

6 kommentarer:

sabina sa...

Kul att ni båda får nåt roligt att göra i sommar! Måste nog ta en tur söderut och kika in i butiken din kanske.

Anonym sa...

Men så kul!
Den butiken är ju så mysig!
Där skulle jag också kunna arbeta!
Kanske vi "syns" nån gång då..

Anonym sa...

Hej C!
Har tassat runt på din blogg ibland. Det har varit ett nöje att se dina fina bilder, och ert hem är ju ännu finare i verkligheten! Roligt att du ska ta hand om butiken i sommar. Hoppas ni fortsätter med de härliga grilluncherna, vi utnyttjade den möjligheten flera gånger i somras. Ha en bra vecka!

Bergagårdens Lina sa...

Hej hej!

Handfatet som du har på kommoden i ditt badrum är så snyggt, är det riktigt säkert att du inte kommer ihåg var du köpte det?

Bergagårdens Lina sa...

Tackar så hemskt mycket för tipset!
Ska kolla upp om det finns i Sverige annars kanske det blir en beställning från Finland :)

Vackrare vardag sa...

Men va kul! Kanske man borde ta sig en tur söderöver i sommar och kika lite:)

Trevlig påskhelg!