måndag 26 maj 2008

Hantverkardagar

...för skolelever är det igen i morgon på Stundars. Förra veckan var det ca 750 elever tisd-onsd och den här veckan väntar vi över 800! Och alla vill in i butiken... Full rulle med andra ord så jag försöker ladda upp mig mentalt inför anstormningen. Min goda vän som ska lägga upp en webshop med varor som vi har i butiken bad att jag skulle försöka ta några bilder på varor som de skulle sätta in i försöksversionen av webshopen. Jag är ju bara en glad amatör när det gäller fotografering men bjuder här på några bilder av varor som man kan köpa i butiken och snart också i webshopen:Så snart jag vet webadressen ska jag naturligtvis meddela er!

Jag har under maj månad endast haft öppet för grupper som besökt området men under juni månad är både caféet och butiken öppna lörd-sönd kl 12-17 och sedan fr o m 23.6 alla dagar kl 11-17. Välkomna till Stundarsboden, kaffepannan är varm ;)

9 kommentarer:

Kamomilla sa...

Oj! Så fin bleckplåtslampett i sista bilden!

Vad stressigt du har det men säkert kul också!

sabina sa...

Fina saker ni har där! Måste nog ta sväng dit i sommar!

Anonym sa...

Va roligt om ni öppnar en webbshop!
Det är så mysigt vid stundars, lyckiga du som får jobba där!
Var dit förra sommaren, men skulle gärna komma i sommar också!

Galleri MochB sa...

Tack för inbjudan! Det kommer vi säkert att göra i sommar...:O) Låter intressant med web-shop, speciellt med såna fina grejer.

Anonym sa...

Butiken verkar jättecharmig! Jag vill absolut komma och ta mig en titt i sommar. Jag kan bara tänka mig hur mycket jobb det varit att få det att se så där idylliskt ut!

A-M

Mitt Egnahem sa...

Driver du butiken helt själv eller är ni fler? Vad fint ni gjort! Har också funderat på Ottossons färg... Ha det! Värmländska Mitt Egnahem

Millas hem sa...

Vilken härlig blogg!
Tittar in snart igen!
Kram Camilla

Millas hem sa...

Länkar! Hoppas det är ok!
C

Millas hem sa...

Så fint med de emaljerade sakerna och den blå/vita krukan!
Kram Camilla